Регистрация за участие

За да присъствате на “Медицина за пътешественици” 2013 е необходима предварителна регистрация, която можете да направите, попълвайки формуляра на тази страница.

Име и фамилия

Използвайте латиница. Това име ще бъде вписано в
сертификата ви, който ще бъде на английски език.

E-mail

Телефон за връзка

Тип регистрация
Конференцията е разделена на два панела — за специалисти (лекари, студенти по медицина и др.) и за неспециалисти. Лекциите в единия ден от конференцията ще са насочени към специалисти, докато лекциите в другия ден — към неспециалисти. Вижте повече подробности в раздел "Програма".

Ще можете да заплатите таксата през Epay.bg, чрез банков превод или на място в деня на конференцията.

Въведете символите, които виждате

captcha

След като попълните формата за регистрация, платете съответната такса в срок от 5 дни. Когато получим потвърждение за успешно плащане, ще изпратим допълнителни подробности на посочения от вас e-mail. Ако сте заплатили таксата си и не получите известие за успешна регистрация до 2 седмици, свържете се с нас, за да ви съдействаме. Регистрираните като ученици и студенти в деня на събитието трябва да представят ученически бележник, студентска книжка или друг документ, който доказва, че принадлежат към учебно заведение. Всички участници получават сертификат и комплект с материали.

Регистрации, които не са заплатени по банков път до 14 дни след попълване на формата, не се считат за успешни.

Платете вашата регистрация →

Пишете ни, че ще присъствате – .