Плащане за регистрация

За да бъде валидна вашата регистрация, е необходимо да заплатите сумата на регистрационната такса по един от долупосочените начини.

Ако все още не сте, преди да платите, е необходимо да изпратите и заявка за регистрация за участие в конференцията “Медицина за пътешественици” 2013.

През Epay.bg

Можете да използвате бутоните по-долу, за да извършите плащането през системата на Epay.bg.

Тип регистрация Сума Плащане
Двудневна, обикновена 45.00 лв.
Двудневна, за ученици и студенти 25.00 лв.
Еднодневна, обикновена (19-ти или 20-ти октомври) 25.00 лв.
Еднодневна, за ученици и студенти (19-ти или 20-ти октомври) 15.00 лв.

Преди да потвърдите плащането, изберете да ни изпратите от падащото меню вашият e-mail адрес, за да можем да преценим от кого е плащането: Ако този e-mail се различава от e-mail-ът, с който сте се регистририрали за участие в конференцията, пишете ни, за да свържем правилно плащането с вашата регистрация.

По банков път

Можете да извършите плащането и като преведете дължимата сума на посочените по-долу банкови данни. В платежното нареждане трябва да са вписани двете ви имена и e-mail адресът, с който сте се регистрирали.

IBAN: BG27 UNCR96 6010 9383 9900
Име на получател: Фестивал на планинарския филм – сдружение
При банка: Уникредит Булбанк – клон “Батенберг”
Клон: София 1000, ул. “Батенберг” 12
BIC: UNCRBGSF
Основание за превод: “MP2012” и e-mail адрес, с който сте направили вашата регистрация. Заменете символа “@” в e-mail адреса си с “at” или просто оставете разстояние (пример: adventuremed gmail.com, adventuremed at gmail.com).

На място в деня на конференцията

Може да заплатите таксата и на място, в брой, в деня на конференцията – събота или неделя. Ако изберете този метод на плащане, моля да ни уведомите с имейл на contacts@adventure-medicine.com, за да считаме вашата регистрация за успешна.